Για πρώτη φορά φέτος οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν παράλληλο μηχανογραφικό για την εισαγωγή τους στα Δημόσια ΙΕΚ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι περίπου 100.000 υποψήφιοι των πανελληνίων εξετάσεων, όπου πλέον σε λιγότερο από ένα μήνα, θα κληθούν να διαγωνιστούν για τις Σχολές της προτίμησης τους στα ΑΕΙ.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου 2021 για όλους τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και από τις 15 Ιουνίου 2021 για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων.
Από το υπουργείο Παιδείας έχει ήδη ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιο θα ενημερωθούν, με γραπτό μήνυμα (sms) στα κινητά τους τηλέφωνα θα ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους και για το τμήμα ή τη σχολή στην οποία εισάγονται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ