Διάφορα σενάρια εξετάζουν οι ειδικοί για το άνοιγμα των σχολείων καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Κορωνοϊός - Γώγος: Εκ περιτροπής και με μάσκα οι μαθητές στα σχολεία

Πέρα από τη χρήση μάσκας, στο τραπέζι των συζητήσεων για το άνοιγμα των σχολείων, βρίσκεται και η εκ περιτροπής λειτουργία τους, ανέφερε ο καθηγητής Παθολογίας και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο κ. Γώγος τόνισε ότι «στόχος μας είναι να λειτουργήσουν τα σχολεία. Όλα αυτά τα μέτρα που παίρνουμε τώρα είναι απαραίτητα ώστε το φθινόπωρο να μπορούμε να μπούμε σε μια διαδικασία κανονική και να μπορέσουν να ανοίξουν και τα σχολεία. Η μάσκα είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να εφαρμοστεί. Στο τραπέζι είναι και η εκ περιτροπής λειτουργία των σχολείων σε περίπτωση που υπάρχει επιδημιολογική φόρτιση σε σχέση με τη νόσο. Όπου είναι δυνατό πρέπει να ελαττώσουμε τα παιδιά. Τα βασικά όπλα που έχουμε είναι δύο. Η μάσκα και η εκ περιτροπής λειτουργία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s